smart administrasjon av dine anlegg

playces arbeider kontinuerlig for å utvikle nye spennende løsninger som skal gjøre livet enklere for eier, administrator og bruker av kultur- og idrettsanlegg. i dag kan du benytte vår software til å fordele faste timer og legge ut strøtimer for salg og gjøre dem tilgjengelig til alle brukere av vårt system.

fornøyde kunder og brukere

å ha fornøyde kunder og brukere er noe vi verdsetter høyt. vi utvider stadigvekk til nye geografiske lokalisasjoner. prøv ut våre tjenester helt uten risiko og bindingstid. vi hjelper deg i gang slik at du får optimalisert driften i dine anlegg. begynn med å registrere dine anlegg i dag. Vi er der for deg hele veien.

forenkler din hverdag

vi vet at digital tilstedeværelse er viktig for dine kunder. vi forenkler din arbeidshverdag gjennom å tilby gode tjenester som verdsettes høyt og som gir deg bedre kontroll. hos oss er dine anlegg tilgjengeliggjort slik dine brukere forventer det i en digital hverdag.

trygghet og sikkerhet

du har kontrollen

vi har satt deg i førersetet slik at du hele tiden har kontroll på dine anlegg. tjenesten utvikles videre i samarbeid med deg for å sikre at du har kontrollen hele veien.

sikker lagring

vi garanterer for sikker lagring av dine data og setter personvern i høysete. du har til enhver tid tilgang til hvilke data som lagres om dine anlegg og deg personlig.

vi er der for deg hele veien

vi er profesjonelle, tilgjengelige og utvikler enkle systemer som gjør din hverdag enklere. vi er tilstede for deg hele veien.

registrer dine anlegg

tilgjengelig på alle plattformer

alle data er trygt lagret i nettskyen og gir brukere enkelt tilgang til deres anlegg på alle plattformer. vi har utviklet en web app som er tilgjengelig på alle plattformer.

slik fungerer tjenesten for deg som anleggseier

registrer dine anlegg

registrer dine anlegg og velg de funksjoner og tjenester som passer best for dine anlegg.

verifisering og godkjenning

alle anlegg verifiseres og godkjennes før de er tilgjengelige i plattformen.

administrer og markedsfør

når anleggene er verifisert og godkjent kan du starte å ta tjenesten i bruk.

registrer dine anlegg

fordeler for deg som anleggseier

  Attraktiv tilstedeværelse for dine brukere
  Enklere statistikkgrunnlag
  Enklere administrasjon og beslutningsgrunnlag
  Smartere utnyttelse av dine anlegg
  Enklere kommunikasjon med brukere
  Kostnadseffektive og smarte løsninger

våre moduler

grunnpakke

grunnpakken inneholder de mest elementære funksjoner for å gjøre administrasjonen av dine anlegg enklere. vi hjelper deg med å sette opp dine anlegg slik at du kommer raskt i gang med en enklere arbeidshverdag.

tilleggsmodul 1: statistikk

statistikk gjennom vårt system kan du hente ut relevant statistikk på brukerdata, utnyttelsesgrad og inntekter. relevant statistikk kan benyttes i forhandlinger med sponsorer og bidra til mer optimalisering av dine anlegg.

tilleggsmodul 2: streaming

streaming er et av våre nye produkter som vi har lansert sammen med våre samarbeidspartnere. streamingtjenestene øker attraktiviteten for dine anlegg og gir dine brukere et nytt verktøy i deres aktive hverdag.

les mer