om oss

Vi skaper muligheter og bringer mennesker sammen

playces er et smart, digitalt administrasjonsverktøy og en betrodd markedsplass, hvor du som anleggseier kan administrere dine anlegg og hvor brukere kan søke, finne og bestille ledige timer i dine anlegg – fra PC eller mobil.

vi eksisterer for å gjøre anlegg smartere og mer tilgjengelig for alle, overalt.

vi som jobber i playces vet hvordan hverdagen for deg som anleggseier og som frivillig trener, sportslig leder eller daglig leder i en idrettsklubb kan være.Organisering av treningstimer, bytte av timer, og ikke minst, kommunikasjon på tvers av brukergrupper kan være en utfordring.

vi har nemlig vært i deres sko selv.

vi har et brennende engasjement for å gjøre arbeidshverdagen enklere, både for deg som anleggseiere og brukere av anleggene.

Vakre ting skjer når folk møtes. Enten det er på en arbeidsplass, i et øvingslokale eller i et idrettsanlegg. Muligheter viser seg, åpner seg og blir virkelighet. Det som hos oss startet som en måte å trykke på en knapp for å finne ledige timer i et anlegg, har ledet til mange øyeblikk med menneskelig kontakt etterhvert som flere og flere oppdager og tar i bruk teknologien vår.

smart

vi ønsker at du skal utvikle deg sammen med oss. vi bygger den beste opplevelsen for fellesskapet vårt og vi synes det er smart å investere i våre ansatte og kunder.

frisk

vi bidrar til en friskere og mer aktiv livsstil, vi er modige og griper fatt i nye muligheter når de byr seg. Hos oss sørger vi for å ivareta alle våre interessenter og medarbeidere.

entusiastisk

livet er hva som skjer når du er opptatt med å jobbe og være i aktivitet. vi passer på å være entusiastiske samtidig som vi nyter det.

sammen om våre ambisjoner

tilbud

i tillegg til å skape muligheter og bringe mennesker sammen, jobber vi med å utvikle gode løsninger til fornuftige priser, som blant annet grunnpakken, statistikk og streaming tjenester.

i tiden fremover vil vi sammen med våre brukere og kunder utvikle morgendagens løsninger, som blant annet, digitale nøkler, automatisk strøm - og lysstyring, eventløsninger med mer.

vi gleder oss til å ta fatt på nye, trygge løsninger som forenkle arbeidshverdagen for oss alle.

vi er her for å hjelpe

brukerstøtten er bare noen få trykk unna,
enten du som ny kunde har
spørsmål om våre tjenester eller
ønsker hjelp til eksisterende
kundeforhold. vi er her for deg.