sikkerhet

vi tar sikkerhet på alvor

Vi sørger for sikker lagring av alle dine personopplysninger og data og setter alltid din sikkerhet i høysete.

Vi har et brennende engasjement for å skape gode, sikre løsninger som forenkler din hverdag.Fra å sette nye standarder til å utvikle teknologi, med det for øyet å alltid sette sikkerhet først.

Trygghet og sikkerhet for alle

Sikkerhet for anleggseiere

Vi lagrer alle dine data og personopplysninger trygt og setter alltid din sikkerhet først. Alle brukere som gis tilgang til dine anlegg gjennom vår plattform må opprette brukerprofiler og verifiseres i systemet før tjenesten kan benyttes.

Vår brukerstøtte er alltid tilgjengelig når du trenger det. Vi fokuserer på sikkerheten, slik at du kan fokusere på mulighetene.

Sikkerhet for anleggsbrukere

Du kan være trygg på at alle dine data og personopplysninger er trygt lagret hos oss og vi setter alltid din sikkerhet først. Vi verifiserer og godkjenner alle anleggene i plattformen vår slik at du kan fokusere på gode opplevelser i de anleggene du benytter.

Bruk våre tjenester med trygghet

playces – opplevelsen handler om sikkerhet for alle brukere. Våre verktøy og teknologi bidrar til at du skal kjenne deg trygg enten når du leier ut et anlegg eller når du er leietaker av et anlegg. Dermed kan du fokusere på det som er viktigst for deg.